Post by thinpesemesa on Feb 16, 2022 4:44:17 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Death Worm™ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Death Worm™ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ zdroj závady kódů ▞▞▞
▞▞▞ Death Worm™ 2022 version ▞▞▞
Death Worm™ આર્કેડ qvwe
Skvela hra poznam z frivu a stahujem uz sa tešim ked ho budem mat stiahnuti
Myslím že hra je dobrá😀😀😀😀😀😀😀👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Tato hra je malá zábava
Alespoň ňeco
Dobře hej vy XxD
Velmi špinavé, přidali jste energii, jen abyste zchladili hru, ale ne špinavou věc je ta energie, prosím, odstraňte tu věc, ničí mi to hru
Hra je fantastická, moc se mi líbí a hraji ji pokaždé, když jsem sám
Ačkoli nikdo nemiluje násilí pro zábavu víc než já,......Kromě mé ženy... Špatný náčrt...... Er .... Ach ano, červe smrti..... Vynikající masakr a spolknutí zábavný zábavný čas. Mňam mňam. !! Spát Spát. Odpovědi na pohlednici. Ale vážně, mise s cíli na listu by byly skvělé.
Ahoj vývojáři, změňte barvu Worms a přidejte trochu grafiky Ultra HD 3 Star hned!!!
Patri mezi top hry do mobilu.RELAX
Je to úžasná hra, ale na zamrzlém Angel základní úrovni 11 je neúplná, můžete s tím něco udělat. Miluji tuto hru, ale začnu ztrácet zájem, takže shodím pouze 4 hvězdičky
Death Worm™ આર્કેડ qvwe
Důvod pro udělení jedné hvězdičky pro tuto hru byl nudný Po hraní této hry jsem ohodnotil nic nového, co dělat v této hře všechny úrovně jsou stejné nebo se neliší, v žádné úrovni nebo cokoli v této hře byla tato hra velmi velmi velmi nuda nebyla žádná síla a létat, ale kde je malý dosah a oni nesnášejí letadla a každá úroveň chce zabít pláně, takže tato hra byla velmi nudná
tu hru si stáhnite je super rozhodně stáhnout
Je to pěkná hra, ale potřebuje nějaké vylepšení a doufám, že to uděláte v dalších aktualizacích. Chci nějakého bosse jako cratures a také online režim, bude to moc hezké. Mimochodem je to trochu zaostalé, ale zvládám to, protože můj telefon je téměř vyprodaný a moje máma má také online kurzy. Pěkná hra. Další video na mém YT kanálu.
Žádné použitelné pokyny nebo tipy, pomalé ovládání. Nejvíce neuspokojivé. Odinstalováno.
Já mám rád kdydgrzrfstrsgdrgfh ezztntggnsfzdhzetjzezht
PALBA
Je to zábavná hra, dobrý nápad, jen pár změn a bylo by to skvělé, pak by získala 5 hvězdiček, jako je to, že nám dá novou scenérii, kterou můžeme hrát, nejen v tom jednom malém proužku země, po kterém se pohybujete tam a zpět, dejte tomu jiné pozadí a více prostoru jít do jiných oblastí, ne jen ten jeden malý proužek mezi stěnami, pak by to bylo úžasné!!!
Pěkná, dobře propracovaná hra. Zatím si užívám. Uvidíme, jak to půjde. Chybí některé základní užitečné funkce, proto 4 z 5. Funkce jako posuvník pro úpravu zvuku, svěžejší uživatelské rozhraní atd. by byly sladké. 👍 ale za odpověď.
Velmi zábavné a někdy i vtipné
Cooking Frenzy®️Cooking Game Strategie mkx
Zatím dávám čtyři, jen za tu neovladatelnost, která není ani tak hrozná.
Chamtivost je zřejmá hned od začátku, protože jste bombardováni reklamami, nemůžete si přehrát fáze a musíte hodiny čekat, než otevřete truhly s kořistí, pokud nebudete sledovat ještě více reklam.
Skvělá hra!! Vysoce zábavné a plynulé.
Překvapivě zábavné!! Myslel jsem, že je to jako hra s jedním trikem, ale ne! Jsou zde vylepšení pro červa, kampaň a události. To vůbec není špatné!! Pokračuj v dobré práci!!
Stejně jako hra. Vyskakuje však příliš mnoho reklam. Tak jsem zaplatil za jejich odstranění. Výsledkem je ztráta možnosti nakupovat vylepšení pomocí mincí ve hře.
Nemůžu uvěřit, že tato hra stále existuje a daří se jí dobře. Stáhl jsem si tuto hru, co muselo být před 10 lety, na starý iPod touch. Mohu jen říci, že od té doby se to jen zlepšilo. Dalo by se vystačit s méně reklamami, jako tomu bylo dříve, ale z velké části stále opravdu zábavné. Skvělá práce, jak to udržet naživu a zábavné. Vážné rekvizity pro vývojáře za to, že vydrželi u této hry
Je to super hra
Nesnáším tuto hru, pokud má časovač, je hloupá😈👿😈😈😈👿😠😡💀
Smrtící červ je tak úžasný, jeho schopnosti jsou tak úžasné, ale můžete přidat další sílu, jako je magnet nebo záplava, prostě mu dejte nějaké nové síly a přidejte další červy.
Death Worm™ આર્કેડ qvwe
PĚKNÉ
Hrál jsem tuhle hru na počítač a pořad mě to baví
Dobře, tato hra byla v pořádku, líbí se mi, že vytvářela hru, ano, to se mi líbí
smrt. červ. volný, uvolnit
Znam lepsi
Tato hra je velmi úžasná, ale můžete změnit počasí, jako by bylo ráno a večer, můžete dokonce přidat sezónu, jako je déšť a sněžení.
Hra je prostě fajn, jen velmi dobrá bez přidávání každé vteřiny a podobných otravných věcí. Doporučuji vám všem zkusit si to stáhnout a zahrát.
nejlepší na uběhnutí času😆
úplně jsi zničil letecký útok. můj rekord byl 24, teď dobrý goom, můžu dostat 4 kvůli časovému limitu a taky nemůžeš zemřít tím, že mě zastřelí, protože vypršel časový limit, proč je ten časový limit tak hloupý
Červ je cool!!!
Death Worm™ આર્કેડ qvwe
Death Worm™ આર્કેડ qvwe
Death Worm™ આર્કેડ qvwe
Zničili jsme zábavnou hru tím, že jsme strčili do krku. Ochotně jsem sledoval 15 nebo tak. To nestačí, když se na ně podíváte. hra se rozběhne přidá po každém lvl. Přidávání trvá déle než jedna mise, kterou hrajete.
Byla to docela zábava, dokud vám nedošla energie, a to bylo špatné.
Tato hra je dobrá a opravdu realistická, můžete prosím přidat do hry nová monstra a já to ocením a prosím, nezdražujte je, protože nemám moc coinů, tak to prosím přidejte do hry, prosím vás
Přinutí mě vidět reklamu po každém hraní, abych obdržel dvojité mince, ale většinou se hra po reklamě zhroutí a já dvojité mince nedostanu. 1 hvězdička, protože nesnáším reklamy, zvláště když nedostanu odměnu.
Zábavné jako vždy, ale "energetický" systém, který vám po krátké době zabrání ve hře, je prostě super neatraktivní v žádné hře, která to dělá.
Zpožděná laň
Dávám palec hore 👍